לכבוד השרב: קוקטייל גראס אבטיח
קוקטייל גראס אבטיח – תמצית קנאביס היא דרך יעילה לצרוך קנאביס. היא דיסקרטית, ומאפשרת גם לאלה שלא אוהבים להכניס עשן לריאות להנות מסטלה ראויה. אבל מעל הכל, ניתן לשלב אותה גם במשקאות. למה לא לרענן את שגרת הקיץ שלכם ביותר…
קוקטייל גראס אבטיח – תמצית קנאביס היא דרך יעילה לצרוך קנאביס. היא דיסקרטית, ומאפשרת גם לאלה שלא אוהבים להכניס עשן לריאות להנות מסטלה ראויה. אבל מעל הכל, ניתן לשלב אותה גם במשקאות. למה לא לרענן את שגרת הקיץ שלכם ביותר מאשר ים, שקיעה, חום, מסיבות בריכה ואבטיחים? ואם כבר אבטיחים, למה לא שייק אבטיח עם תמצית קנאביס?
נתחיל עם התמצית.
מה אתם צריכים:
120 מיליליטר בקרדי 151
14 גרם פרחי קנאביס
כלי זכוכית עם מכסה (אין להשתמש בפלסטיק)
לקסס את פרחי הקנאביס – לא צריכה להיות אבקה דקיקה
ערבבו את הקססה עם האלכוהול במיכל הזכוכית
שמרו את המיכל במקום סגור וחשוך כמו במעמקי ארון במשך 15-30 יום. דאגו לערבב את התמצית פעם/פעמיים ביום במשך התקופה. פתחו את המיכל למספר שניות כל כמה ימים לתת לגז להשתחרר.
לאחר 15-30 יום סננו בעזרת בד חיתול (גאזה).
והרי לכם תמצית קנאביס. לרוב משתמשים בטפטפת אבל בהחלט ניתן להשתמש גם בכפית.
ועכשיו, כשיש לנו תמצית, בואו נכין שייק אבטיח.
מה אתם צריכים:
1 אבטיח קטן
½ כוס מים
¼ כוס סוכר
1 כף מיץ לימון
4 כפות תמצית קנאביס
6 עלי נענע
מתכון:
חתכו את האבטיח לריבועים קטנים (ללא קליפה), הוסיפו למערבל יחד עם מים, סוכר, מיץ לימון – ערבבו עד למרקם אחיד וחלק. סננו את המיץ לכוס זכוכית, הוסיפו את תמצית הקנאביס עם עלי הנענע ויש קוקטייל גראס אבטיח, ערבבו ותהנו!
גרוע ולא מקצועי!
קנאביס לא ממסטל בלי חימום לפני.
צריך להכניס את הפרחים לתנור ל150 מעלות עד שהם מתחילים להעלות עשן, אחרת אתם מבזבזים וויד!
אתה צודק. על מנת להגיע למצב שה THC יפעל צריך לחמם את הצמח. אבל גם אמבטיית אלכוהול מגיעה לאותו אפקט ולכן זאת הדרך להכין תמצית קנאביס, ע״י השרייה של הצמח בנוזל עם אחוזי אלכוהול גבוהים.