ArabicDutchEnglishFrenchGermanHebrewRussianSpanish

מתכון להכנת חמאת קנאביס – לבישול ואפיה

שתפו את החברים

חמאת קנאביס – אפשר גם לבשל ולאפות את פרחי הקנאביס שלנו, ולשלב אותם עם האוכל שאנחנו הכי אוהבים. באכילה, אופי השפעה שונה מזה של העישון. הבסיס לכל המאפים ורוב המזונות שמכילים קנאביס הוא שומן, וזאת משום שהוא מהווה את האמצעי…

חמאת קנאביס – אפשר גם לבשל ולאפות את פרחי הקנאביס שלנו, ולשלב אותם עם האוכל שאנחנו הכי אוהבים. באכילה, אופי השפעה שונה מזה של העישון.

הבסיס לכל המאפים ורוב המזונות שמכילים קנאביס הוא שומן, וזאת משום שהוא מהווה את האמצעי לשחרור החומר הפעיל של הקנאביס לתוך המזון. כשמדובר על מוצרי אפייה ועוגיות – הבסיס יהיה חמאה.

הכנת חמאת קנאביס

ישנן דרכים שונות להכין את חמאת הקנאביס, אלה מתייחסות לכמויות, זמני חימום, זמני צינון וטיפול בקנאביס עצמו. יש הטוענים שחימום הקנאביס בתנור לפני המסתו עם החמאה יזרז את התהליך וימקסם את שחרור ה-THC.

החומרים:

  • 200 גרם חמאה
  • 10 גרם קנאביס

מתכון קנאביס 3

איך עושים?

  1. ממסים את החמאה בחום נמוך במשך כמה דקות ובתוספת מים.
  2. לאחר שהחמאה נוזלית, מוסיפים את פרחי הקנאביס, ונותנים להם להתבשל בתוך החמאה במשך כשעתיים על אש קטנה, ולשמור שלא ישרף.
  3. לאחר סיום בישול החמאה, יש לוודא שכל המים התאדו, יש לסנן עם פילטר או בד, ולהפריד את הפרחים מהחמאה שמלאה כעת ב-THC.
  4. את החמאה יש להכניס למקרר ולצנן במשך כשעה לפחות.

חשוב להקפיד: לא להגיע לרתיחה בבישול החמאה ולשמור על טמפרטורה נמוכה ויציבה תוך ערבוב מדי פעם.

טיפ מאיתנו: אפשר למזוג את החמאה כשהיא נוזלית לתבנית של קוביות קרח, כך יהיו לכם מנות מדודות ומחושבות של THC.

כעת יש לכם את הבסיס החשוב ביותר להכנת כל סוגי העוגיות והמאפים, כשהחמאה שתעבדו איתה תהיה חמאת הקנאביס המיוחדת שהכנתם.

איך זה גורם לכם להרגיש?
שתפו את החברים
תגובות: 12

כתובת הדוא״ל שלך לא תפורסם. שדות חובה מסומנים ב-*.

  1. n |

    120-130 מעלות בתנור ,לא יותר
    בבקשה תקנו את הטעות
    חוץ מזה מתכון פשוט ,נחמד ומוצג יפה
    תודה
    ?

    1. pelegf |

      ויתרנו על זה לגמרי, זה מיותר, עדיף להכניס את הפרחים אחרי יבוש ולהכניס ישר לחמאה עם קצת מים

      1. אבאדי |

        חובה לעשות דיקרבוסלציה.
        אחרת אתה מבשל פארש
        סוג של…

        1. Sten |

          הדהקרבוקסילציה קורית בתהליך הבישול בחמאה, לשים לפני כן בתנור מיותר לגמרי

  2. נעמה |

    מהי כמות המים שיש להוסיף לחמאה ?

    1. יצחקי |

      אני מתחיל אז לקחת בעירבון מוגבל, אבל נראה לי שיחס פי 1.5 מכמות החמאה זה מתאים.

  3. מיסטר פינבאטר |

    תוסיפו לבשל על אש קטנה ולא לשכוח על הגז שעה

  4. טובי |

    היי,
    כמה מים יש לשים בסיר ושנית, האם להרתיח את המים למאה מעלות, להנמיך ורק אז להוסיף את החמאה?

    תודה רבה.

    1. ינון |

      כמות המים צריכה להיות פי 3 מכמות החמאה לדוגמא 200 גרם חמאה אתה שם בערך 600 מל מים אם יוצא קצת יותר לא נורא

  5. עדן |

    אם אני רוצה להכין עם אבקנים של הקנאביס. איך?

  6. מרים יפרח |

    האם ניתן להמיר את החמאה למחמאה ?או שמן קוקוס ?או נוטורינה תודה רבה

  7. מרים יפרח |

    רוצה להכין פרוןה יש אפשרות?

שינוי גודל גופנים
ניגודיות