ArabicDutchEnglishFrenchGermanHebrewRussianSpanish
גלידת קנאביס

גלידת קנאביס – יש סוטולים קרירים

שתפו את החברים

המחשבה על עישון ביום שרב מהגיהנום, היא קצת כמו לאכול מרק עוף רותח או צלחת צ’ולנט מהביל באותו יום. אז איך מתמסטלים כשהכל לוהט ודביק, וכל מה שבא לכם זה גלידה? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן. גלידת קנאביס. תעקבו אחרי…

המחשבה על עישון ביום שרב מהגיהנום, היא קצת כמו לאכול מרק עוף רותח או צלחת צ’ולנט מהביל באותו יום. אז איך מתמסטלים כשהכל לוהט ודביק, וכל מה שבא לכם זה גלידה? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן. גלידת קנאביס. תעקבו אחרי המתכון וספרו לנו איך יצא:

 

דבר ראשון: חלב קנאביס

מה צריך:

  • סיר בישול
  • 4 ליטר חלב
  • 28 גרם קנאביס (טחון)
  • בד כותנה לעטיפת גבינה
  • מיכל עם מחסה

 

חממו את החלב בסיר, אל תתנו לחלב לרתוח. הוסיפו הקנאביס הטחון לסיר ובחשו בעדינות. בשלו את התערובת במשך שעה לפחות ודאגו לערבב מדי פעם.

הניחו על מחסה המיכל את בד הכותנה, הצמידו אותו בעזרת דבק נייר ושפכו בזהירות את החלב על הבד ולתוך המיכל. סגרו המכסה והכניסו למקרר.

 

עכשיו לגלידה.

מה צריך:

  • מיכל של 1 ליטר לגלידה
  • סיר בישול
  • מסננת דקה
  • קערה גדולה
  • 2 כוסות של חלב קנאביס
  • ½ כוס חלב
  • ½ כוס שמנת
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כף עמילן תירס
  • קורט מלח
  • 2 חלמון ביצה
  • 2 כפות וניל

 

שלבו את חלב הקנאביס, חלב, שמנת, סוכר, עמילן תירס ומלח בקערה והקציפו ביסודיות. בשלו בחום בינוני תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מתחילה להתעבות מעט (בערך 10 דקות) והסירו מהאש.

 

הפרידו חלמונים לתוך קערה והוסיפו כוס אחת מתערובת השמנת מהסיר. החזירו את התערובת עם החלמונים לסיר והקציפו בעקביות. חממו את התערובת במשך 2 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.

 

סננו את התערובת עם מסננת דקה לקערה גדולה. הכניסו הקערה למקרר למשך שעה (אל תכסו), בחשו מדי פעם. מתחו עטיפת פלסטיק על הקערה והכניסו התערובת חזרה למקרר למשך 12-24 שעות.

העבירו התערובת למיכל גלידה וערבבו עם וניל. כסו את המיכל והכניסו למקפיא עד שמרקם התערובת הפך לגלידה.

יש לכם גלידת קנאביס. תהנו!

לא הצלחתם? הנה פתרון

איך זה גורם לכם להרגיש?
שתפו את החברים
תגובות: 0

כתובת הדוא״ל שלך לא תפורסם. שדות חובה מסומנים ב-*.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות